III TALLER DE CUINA TRADICIONAL (POSTRES NADALENCS)
2
nov
10:30
Dedicat a les postres eivissencs amb ametlla
LLOC: Centre d'Interpretació de Can Planetes (Santa Eulària des Riu)
HORARI: de 10.30 a 13.30 hores. (25 places)
PARTICIPEN: Catalina Riera de Ca n'Alfredo ( "salsa de Nadal"), Maria Marí de Can Serra i Antònia Torres de Can Cova Camp ( "bescuit") i Maria Ribas de Can Corda (torró pagès)
Inscripcions a: ibizasabor@gmail.com o al telèfon 626 90 47 28.
HORARI: de 10.30 a 13.30 hores. (25 places)
PARTICIPEN: Catalina Riera de Ca n'Alfredo ( "salsa de Nadal"), Maria Marí de Can Serra i Antònia Torres de Can Cova Camp ( "bescuit") i Maria Ribas de Can Corda (torró pagès)
Inscripcions a: ibizasabor@gmail.com o al telèfon 626 90 47 28.