Consell Insular d'Eivissa Administracions públiques EIVISSA Balears, Illes
FIRA DE LA LLAGOSTA, LA GAMBA I EL PEIX D'EIVISSA
Consell Insular d'Eivissa Administracions públiques EIVISSA Balears, Illes
Consell Insular d'Eivissa Administracions públiques EIVISSA Balears, Illes
Consell Insular d'Eivissa Administracions públiques EIVISSA Balears, Illes
Consell Insular d'Eivissa Administracions públiques EIVISSA Balears, Illes
Consell Insular d'Eivissa Administracions públiques EIVISSA Balears, Illes
Consell Insular d'Eivissa Administracions públiques EIVISSA Balears, Illes
31 ago
11:00

Degustació d'amanida pagesa amb els seus ingredients originals

Al mercat setmanal organitzat per l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, Sabors d'Eivissa participa aquest dissabte amb un taller a càrrec de Marga Orell en què s'elaborarà amanida pagesa, el plat per excel·lència de l'estiu amb el millor de l'horta . Utilitzarem les varietats tradicionals de patata vermella, pebrera blanca i ceba Vermella, els ingredients originals i n'explicarem els seus secrets. A més elaborarem la tradicional "coca de sofrit" de pebrot i ceba amb massa de farina de blat "Xeixa", un blat ancestral en recuperació.

Recepta Enciam de patata
Afegeix al calendari