Consell Insular d'Eivissa Administracions públiques EIVISSA Balears, Illes
FIRA DE LA LLAGOSTA, LA GAMBA I EL PEIX D'EIVISSA
Consell Insular d'Eivissa Administracions públiques EIVISSA Balears, Illes
Consell Insular d'Eivissa Administracions públiques EIVISSA Balears, Illes
Consell Insular d'Eivissa Administracions públiques EIVISSA Balears, Illes
Consell Insular d'Eivissa Administracions públiques EIVISSA Balears, Illes
Consell Insular d'Eivissa Administracions públiques EIVISSA Balears, Illes
Consell Insular d'Eivissa Administracions públiques EIVISSA Balears, Illes
Consell Insular d'Eivissa Administracions públiques EIVISSA Balears, Illes
Consell Insular d'Eivissa Administracions públiques EIVISSA Balears, Illes
26 feb
16:00
27 feb

Forner i autor del llibre "El gran llibre de el pa integral"

Es tractarà el món de el pa, farines, masses mare, pastats, hidratacions, fermentacions, i l'aplicarà a l'elaboració de pans com el llonguet, el pa pagès (estil català) pa de sègol, d'espelta ... i amb un toc eivissenc amb farina xeixa de l'illa i farina de garrova. 

Preu de el curs: 50 € per persona inclou dossier amb totes les receptes
Reserva de plaça al telèfon:
699.846.854.
places limitades
 Afegeix al calendari