Consell Insular d'Eivissa Administracions públiques EIVISSA Balears, Illes
FIRA DE LA LLAGOSTA, LA GAMBA I EL PEIX D'EIVISSA
Consell Insular d'Eivissa Administracions públiques EIVISSA Balears, Illes
Consell Insular d'Eivissa Administracions públiques EIVISSA Balears, Illes
Consell Insular d'Eivissa Administracions públiques EIVISSA Balears, Illes
Consell Insular d'Eivissa Administracions públiques EIVISSA Balears, Illes
Consell Insular d'Eivissa Administracions públiques EIVISSA Balears, Illes
Consell Insular d'Eivissa Administracions públiques EIVISSA Balears, Illes
Consell Insular d'Eivissa Administracions públiques EIVISSA Balears, Illes
Consell Insular d'Eivissa Administracions públiques EIVISSA Balears, Illes

Bescuit i gelat d'albercoc d'Eivissa, dues receptes de temporada

Cedides per Carmen Mayans

29/05/2020

És plena temporada d'albercocs a Eivissa, una fruita dolça i riquíssima. Però la seva maduració és ràpida i si teniu un arbre veureu que se us acumulen. Una solució fàcil i deliciosa és aprofitar-los per elaborar dolços. A Eivissa era tradicional la coca dolça de albercoc, us presentem un bescuit i un gelat d'albercoc preparats per Carmen Mayans, qui també ens ha cedit unes fotografies fantàstiques. Gràcies Carme i Bon Profit.