Consell Insular d'Eivissa Administracions públiques EIVISSA Balears, Illes
FIRA DE LA LLAGOSTA, LA GAMBA I EL PEIX D'EIVISSA
Consell Insular d'Eivissa Administracions públiques EIVISSA Balears, Illes
Consell Insular d'Eivissa Administracions públiques EIVISSA Balears, Illes
Consell Insular d'Eivissa Administracions públiques EIVISSA Balears, Illes
Consell Insular d'Eivissa Administracions públiques EIVISSA Balears, Illes
Consell Insular d'Eivissa Administracions públiques EIVISSA Balears, Illes

La patata vermella d'Eivissa i el restaurant Hispània d'Arenys de Mar.

Un producte estrella per a un plat estrella

01/06/2019

Coincidint amb l'inici de la collita de patata vermella a Eivissa, es presenta al Club Diario de Ibiza una història entranyable entre les germanes Rexach, propietàries del restaurant Hispània, un clàssic de la cuina catalana, i la parella eivissenca Salvador Tur, registrador de la propietat a Arenys de Mar, i la seva dona, Isabel Vilás, apassionada de la cuina i propietària de la finca de Can Brodis on produïen patata vermella. Després d'oferir com a regal una partida de patata eivissenca, les germanes Rexach creen amb ella el que es va convertir des de fa quaranta anys el plat emblemàtic del seu restaurant: la llagosta guisada amb patates.
Comptem amb la participació de Raimon Braun, fill de Paquita Rexach, i actualment xef del restaurant, i a més d'un record a Joana Biarnés, fotoperiodista i propietària del Restaurant Cana Joana que ens va deixar l'any passat, s'ha comptat amb la participació de Joan Marí , Descamp, president d'Agroeivissa, i Raimon Torres, productor de patata vermella i que ha iniciat un projecte d'exportació de patata Desirée a Barcelona. Per acabar, Raimon Braun ens ha delectat amb el seu llagosta i patata vermella d'Eivissa, acompanyat de vi blanc IGP Eivissa.

Notícia Diario de Ibiza