Consell Insular d'Eivissa Administracions públiques EIVISSA Balears, Illes
FIRA DE LA LLAGOSTA, LA GAMBA I EL PEIX D'EIVISSA
Consell Insular d'Eivissa Administracions públiques EIVISSA Balears, Illes
Consell Insular d'Eivissa Administracions públiques EIVISSA Balears, Illes
Consell Insular d'Eivissa Administracions públiques EIVISSA Balears, Illes
Participa en el concurs

Tradició i innovació en el IV Fòrum Professional de Gastronomia de la Mediterrània

Els millors xefs de l'illa i 10 estrelles Michelin s'uneixen per celebrar la gastronomia tradicional d'Eivissa

16/04/2019

La quarta edició del Fòrum Professional de Gastronomia uneix tradició i innovació amb els millors xefs de l'illa i una selecció de xefs nacionals que sumen 10 estrelles Michelin: Elena Arzak, Susi Díaz, Edouard Xatruch, Fina Puigdevall, Martina Puigvert, Oscar Calleja, Rafa Zafra i un dels millors pastissers internacionals, Paco Torreblanca. Tot això amb els productes del camp i de la mar com a base, la llagosta i peixos, sobrassada, formatges i les receptes més tradicionals com la borrida de rajada o el sofrit pagès, i els plats estrella de la Setmana Santa: cuinat i el flaó. Entre els cuiners de l'illa, Joan Escandell, del restaurant 2000 de Benirràs, Óscar Molina, de la Gaia, Gonzalo Aragüez de Sa Brisa, juntament amb la cuinera tradicional Antonia Torres, i José Miguel Bonet i la seva mare, Antonia Cardona.

Notícia Diario de Ibiza