Consell Insular d'Eivissa Administracions públiques EIVISSA Balears, Illes
SABORS D'EIVISSA vol respondre a la pregunta “quins són els productes tradicionals d’Eivissa, la cultura gastronòmica i on els puc tastar i comprar”
SABORS D’EIVISSA és un esforç col·lectiu de productors, pescadors, elaboradors i restauradors per difondre la gastronomia d’Eivissa, la cuina i les tradicions arrelades en el poble eivissenc. Més enllà de receptes i productes, la gastronomia d’un poble és un dels elements culturals més importants.
SABORS D’EIVISSA vol recollir els sabors que ens acompanyen al llarg de la nostra vida, aquells que els eivissencs, quan sortim, ens emportem empaquetats per regalar o per calmar l’enyorança.
SABORS D’EIVISSA és una oportunitat per conèixer la nostra cultura i tradicions de la forma més saborosa. L'objecte del present projecte és crear una portal de referència de la gastronomia tradicional i innovadora d’Eivissa basades en els productes emblemàtics  i mostrar la seua relació amb els paisatges d’on s’obtenen els productes i les persones que estan al darrera (productors, elaboradors, cuiners).